Hvordan lage rabattkuponger

Hvordan lage en Rabattkupong.

1.Under markedsføring finner du rabattkuponger

2. Så trykker du på legg til rabattkupong.

3. i rabattkupongen gir du den en kode, hvilken type rabatt det skal være på den (fast handlekurvs rabatt, fast produktrabatt eller prosent rabatt) og hva kupongbeløpet er på, eller så kan du generere en kupongkode.

4. under kupongbeløp har du muligheten til å sette fri frakt på kupongen or når kuponger går ut på dato.

5. for å sette hvor mange ganger en kupong kan brukes får de ikke virker lengre på bruksgrenser.

Hvis varen er på prosent rabatt husk at kupongbeløpet er nå prosenter og ikke beløp