Hvordan legger du inn produkter?

1. På venstresiden, klikk Produkter og klikk Legg til ny.
  2. Skriv inn produktnavn.
  3. Skriv inn tekst om produktet i det store tekstfeltet.
  4. Skriv inn tekst på Kort beskrivelse av produkter under
  5. I boksen som heter Produktdata, Legg inn pris. 5. For å legge inn varenummer klikk Lagersaldo og legg inn varenummer.
  6. Legg til pris
  7. Du har mulighet for variasjoner ved å bruke attributter
  8. På høyresiden Klikk Velg produktbilde (dette blir hovedbildet for produktet).
  9. Last opp bilde ved å enten dra og slippe bildet inn i det nye vinduet, eller klikk Last opp filer for å velge bilde fra PC`en din å laste opp.
  10. Klikk den blå knappen nede i høyre hjørne som heter Velg produktbilde.
  11. Lenger ned på høyresiden klikker du Legg til bilder i produktgalleri hvis du ønsker å legge til flere bilder av samme produkt.
  12. Velg produktkategori ved å hake av for riktig kategori. Velg gjerne flere.
  13. Klikk den blå knappen Publiser for å lagre og publisere det nye produktet.