Lenkede produkter bruk av Avansert Oppsalg og Kryssalg

Hvis du vil linke produkter kan du bruke Lenkede produkter bruk av Avansert Oppsalg og Kryssalg.

Oppsalg er produkter som du anbefaler i stedet for produktene som nå vises, for eksempel produkter som er mer lønnsomme, har bedre kvalitet eller er dyrere.

Kryssalg er produkter som du promoterer i handlekurven, basert på gjeldende produkt.

Hvordan lenke produkter

1. Når du har to varer du har lagt in som hører sammen eller passer sammen går du in på en av varene og under produktdata lenkede produkter og skriver inn navnet på produktet du ønsker å lenke den til i oppsalg. Dette vil gjøre det slik at kunden vil se de andre varene lengre ned på siden. Dette kan være produkter som har bedre kvalitet eller er dyrere.

2. Du trenger kun å velge original varen hvis den har flere farger, størrelser eller om den har andre attributter.

3. Hvis du ønsker at produktet skal vises i handlekurven søker du etter produktet i Kryssalg da vil kunden se produktet mens de er i handlevognen basert på hva kunden har der.